Arbetar för Fullt

Personligen tycker jag faktisk att jag är ganska så teknisk av mig. Jag förstår mig på det till en viss grad. Men i det här fallet förstår jag seriöst inte vad som hänt. Jag har egentligen haft tankarna på och blogga på wordpress sedan 1 år tillbaka. Den gången gav jag bara upp. Det gick inte. Nu har Helene övertalat Natalie till och byta över. Och hon mig. Enbart för att det ska vara lättare och smidigare för oss och blogga. Men nej det verkar hopplöst för mig. Det roliga är att jag redan fått till allt på mobilen av inställningar och apps osv. Men fattar inte hur jag laddar upp bilder via min MacBook. Eller hur jag lägger till länkar och ordnar i kategorier osv. Jag känner mig verkligen dum just nu haha. Så ska bara fortsätta och söka och få till det.

Förresten visste ni att många gravida kvinnor får ett starkare lukt sinne ? Jag har tyvärr drabbats och har blivit så känslig för vissa lukter. Ibland så tycker jag att många människor luktar helt förjävligt illa. Och jag har fått avsmak för vissa parfymer jag älskat. Jag har för ett exempel bett min man sluta använda sin 1 million parfym. Ny tvättade kläder luktar skit. Och jag har tvättat en massa i dag. Så jag har blivit beroende utav doft ljus. Så fort jag kommer hem tänder jag på med en massa doft ljus. För tillfället är det doft ljus från HGCollection som sprider lavendel doft tillsammans med kaffe och vanilj från Ikea. . .

20120226-164525.jpg