Hemma pyssel

I dag har jag pysslat och ordnat en massa här hemma. Söndagar är min städ dag men den här gången sov jag bort den. Jag har ändå så dåligt samvete för att jag inte fått tid här hemma så som jag önskade när vi flyttade. Som jag nämnt tidigare är saker och ting fortfarande halv klara. Men i dag har vi sett på tapeter till vår kommande fond vägg som vi ska ha vid matbordet. Vi har bestämt färg. Eftersom att det är så mycket vitt ska vi bryta av det med svart vägg som ska ha små silver detaljer. Och den tapeten kommer även upp vid långsidan av köket. Det är ingen vägg utan en bakdel . Svårt och förklara men visar er sen. Så har jag sett på små detaljer. Barn rummet ska också börja fixas snart. Nästa vecka får vi upp garderob i hallen. Ja nu har vi en del planer. Blir lättare nu när jag är hemma och orkar mer. Ser så fram emot det. Blev så glad då jag köpte nya röda ljus och liljor till mat bordet. Det ska så lite till. Nu doftar det såååå gott här.

20120306-210806.jpg

20120306-210815.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s