Carvings !!!

Många gravida får ju ett speciellt sug på något. Andra får avsmak för annat. Jag har fått bägge delar. Jag älskar ju egentligen kött. En stor fet oxfilé har jag ALDRIG sagt nej till förr. Nu klarar jag bara inte det. Det samma gäller pakistansk mat. Det är nog det bästa jag egentligen vet. Men nu klarar jag inte det pga kryddorna. Jag älskar choklad. Men nej det har jag inte heller sug på längre. . .MEN jag har fått sjuka carvings på surt. Plötsligt älskar jag äpple juice och gröna äpplen. Jag älskar surt godis och massa grill kryddor på ALLT. . . En annan sak är nog cheesburgare OMG !!! Jag måste nästan ha minimum 1 om dagen. Och vem har dem godaste ?? Jo MAX 🙂 jag har alltid älskat det men nu är jag verkligen extrem. Cheesburgare, chili cheese & mozzarella sticks så är lunchen serverad.

20120307-160544.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s