I need sunshine !!!

Då är jag förkyld på nytt igen. Det är rena helvetet då den blir jobbigare pga graviditeten. Feber, näsan rinner, hals ont och hosta. Sist var jag förkyld i nästan 2,5 veckor !!! Nu behöver jag sol och värme och ingen mer kyla. Det här går inte. Jag beskyller min man då han hade bihåls inflammation haha. Måste ju skylla av mig på någon annan. Har ni några tips på hur jag botar dem här parasiterna i kroppen ??

Nu ska jag drömma vidare om sol och sommar. Godnatt dolls sorry för dålig uppdatering i dag. Vissa dagar är bara jobbigare en andra. Hoppas på bättre krafter i morgon. Godnatt 🙂

20120309-005626.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s