Tack mina fina underbara läsare

Känner verkligen att jag måste tacka er underbara läsare för ert stöd. Gällande inlägget jag skrev om vikt och min graviditet. Alla kommentarer, fb hälsningar och mail. Blir verkligen jätte rörd och glad. Det betyder så otroligt mycket och få positiv kritik också. Speciellt när man är i en så speciell period där all verkligen snurrar i huvudet.

Jag gör verkligen mitt bästa dagligen och kan inte göra så mycket mer. Jag försöker konstant tänka positivt, le och smiler hela tiden. Vill aldrig klaga egentligen då jag känner mig så lyckligt lottad. Jag vet att det är så många par där ute som verkligen kämpar för och få barn, men inte lyckats på år. I vårt fall blev jag gravid med en gång. Därför gör jag verkligen allt jag kan för och skydda barnet. Jag har blivit så lugn och harmonisk. Den utvecklingen är jag så tacksam över. Speciellt dem nya känslorna jag upptäcker för barnet. Har aldrig känt något liknande. . .

Jag tror att det viktigaste med och vara gravid är och försöka leva så normalt som möjligt och inte se graviditeten som en börda, utan göra det bästa utav det. För mig som bär på mitt första barn blir det ju extra känsligt och stressigt då allt är nytt för mig. Jag blev ju gravid utan att vi försökt något. Så mentalt var jag nog inte helt 100 % klar. Men idag är jag så lycklig över det. Jag bestämde mig för och göra graviditeten till en del av mitt liv, inte mitt liv efter graviditeten. Jag tror att det är så viktigt både för en själv och ens partner.

Jag vill bara säga till alla där ute, till er som inte är gravida ännu, som försöker eller som drömmer om det . . känslan är magisk och se verkligen fram emot den stunden. Oavsett hur tufft det kan vara ibland, hur jobbigt det en kan bli. Tänk bara på vad som väntas . .

One comment

  1. It is indeed my belief that mesothelioma can be the most dangerous cancer. It’s got unusual characteristics. The more I look at it the greater I am convinced it does not act like a real solid human cancer. In case mesothelioma is a rogue virus-like infection, hence there is the potential for developing a vaccine and also offering vaccination for asbestos uncovered people who are open to high risk associated with developing future asbestos related malignancies. Thanks for giving your ideas for this important health issue.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s