Frukost

Natten har varit helt förjävlig. Jag är så täppt i näsan vilket gör det svårt för mig och andas. Jag klarar tyvärr inte av och sova med munnen öppen haha. I tillägg hade jag feber, ena stunden fryser jag och andra är jag genom svettig. Så kommer dem konstiga drömmarna Itillägg.

Därför är det så bra med goda nära grannar som bjuder på god frukost. Har ätit en massa goda baguetter med pålägg ifrån svensks gränsen. Och vem säger nej till det ?? Nu ska vi fixa oss för min mans systers dotter fyller år. Blir barn kalas nu 🙂

20120311-130619.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s