Mot barn kalas

Känns så skönt och få ordna sig lite. Ibland ska det inte så mycket till för en och må lite bättre mentalt. I dag har jag på mig den nya rosa toppen jag köpte i Manchester. Jag gick nästan aldrig i färg förr, men nu älskar jag pastell färger. Alla smyckena är i från Kouture och byxorna som är mina favoriter om dagen är från Gina Tricot. Har den med guld blixtlås och silver. Har beställt dem marin blåa också. Dem senaste åren har jag inte varit en ” jeans person ” då jag verkligen har svårt och hitta jeans som passar både i midja och längd tillsammans. Jag har avundat andra som klär jeans. Nu när jag blivit gravid och lagt på mig lite älskar jag jeans för det sitter verkligen bra på. Får hoppas att det håller till senare också.

Nu sitter vi i bilen på väg till Moss. Blir bara för några timmar. Febern är borta, men näsan är helt igen täppt. Min man driver med mig för jag låter verkligen som en clown haha. Nu kan jag inte ta mer näspray heller så får se hur dagen går i dag.

20120311-153718.jpg

20120311-153728.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s