Världens bästa

Som en gravid kvinna finns det inget bättre och lättande en och ha sin partner som stöttar en i alla väder. Jag känner mig så lyckligt lottad som har Cesar. Varje dag tackar jag Gud för att han är pappa till mitt barn. Han lugnar mig och ger mig så mycket trygghet. Han hjälper mig så mycket hemma, handlar, köper dagligen take away, kör mig över allt, får mig och le och skratta och hans mål är och skämma bort mig en massa. Är så otroligt tacksam. . . I tillägg vet jag att han kommer bli en fantastisk pappa. Han lär mig så mycket. Utan honom hade jag inte klarat en dag.

Älskar dig en massa hjärtat mitt

20120313-225018.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s