Sunshine

Vi har väll inte missat vår värmen som sprider glädje i huvudstaden just nu. Vi sitter på vår terrass och jag sitter fortfarande i morgonrocken med filt. Har precis ätit mackor och vi pratar om hur vi ska ordna terrassen nu till sommaren. Den är mycket större en på bilden. Ca 40 kvm. Så då kan ni tänka er hur mycket vi kommer och njuta den under sommaren. Jag minns att jag var så glad när vi köpte lägenheten. Jag såg mig själv med rose om dem sena sommar kvällarna, grill mat och gott sällskap. Nu får vi bara skippa rosen haha.

I dag blir det ännu ett läkare besök. Tredje besöket en så långt i veckan. Jag börjar bli sååååå trött på dem. För den gör mig så deppad. Det är inte alltid man får positiva besked. Jag sitter bla med ett ihop tejpat ben som gör sjuuuukt ont. Och ännu ondare gör det när man ska behöva betala 1290 kr för 15 min varje jävla gång !!!! Men jag måste få ordning på benet så vad ska jag göra då ?? Inte lätt det här nej 😦

20120314-120407.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s