Godmorgon

Den här veckan verkar inte vara en av mina bästa för och sägs det så. Jag tror nog bara att jag måste räkna med det under dem kommande 4 månaderna som består. I går låg jag med extrem huvudvärk som nästan var på gränsen till migrän. Vilket gjorde att jag kastade upp en massa bara. Jag la mig tidigt och vaknar till gräsklipparen på morgonen. I dag mår jag bättre bortsett från att jag mår sjukt illa. Längtar verkligen till den dagen då jag slipper illamåendet. För annars fungerar jag normalt.

Igår på för middagen tog jag mig en tur till butiken för och plocka ut lite kläder till mig. Jag orkade inte prova allt jag hade lust till. Blev bara en klänningen som var ett must have för mig. I dag ringde Natalie och sa att det kommit in ännu mer nyheter. Därför måste jag ta en titt inom. Så kommer jag mig ut också.

20120316-120539.jpg

Vad tycker ni om färgen ???

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s