Last day as 24

Det är inte bara dagar och veckor som försvinner, utan åren också. Den här dagen blir den sista som 24 för mig. Det känns så läskigt då jag fortfarande har minnen i från dagis haha. Då minns jag precis som många andra att man ville bli vuxen och komma upp i 20 åren med en gång. Det såg bara så mycket roligare ut. Då visste man inte så mycket om ansvar !!! Jag är oavsett super nöjd med med insats och mina val och handlingar jag gjort fram till nu. Jag är gift med mitt livs kärlek och väntar barn med han. I tillägg har jag fått mig min mini baby Kouture. Jag har flyttat från Sthlm och byggt upp ett nytt liv på bara 3 år i Oslo. Rest en massa och mött på otroligt fina personer och vänner som inspirerat mig en massa. Inget känns som ogjort ännu. Därför ska jag njuta min sista dag som 24 och förbereda mig inför allt jag vill bygga, utveckla och arbeta för efter 25. . .

Önskar er en fantastisk start på dagen.

20120319-094314.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s