Nyheter i Minis garderob

Jag tycker verkligen att det är irriterandes att vi fortfarande inte vet om det blir en tjej eller kille. Jag har såååå lust och shoppa en massa fina söta baby kläder i rätta färger och produkter. Jag kan ju inte gå och köpa en massa klänningar om vi får en kille. Eller köpa in batman, superman osv om vi får en tjej. Det är ju sååå irriterandes. Jag vill ha något annat en lindex, h&m, cubus etc. Men jag vägrar köpa sky dyra barn kläder då den ändå växer ur plaggen med en gång. . . Det är så svårt och köpa neutrala baby kläder. Jag tänkte oavsett på att vi får ett sommar barn och satsade lite på sommar färger. Vitt går ju alltid hem oavsett. Lite gult kombinerat med grått och vitt. Blev ju bara basic kläder oavsett då jag inte kan köpa något annat. Bodys är ju oavsett perfekt i starten har jag läst. Lätt och sätta på och behagliga för barnet.

Bodys i från Zara. Med roliga små texter i vitt. Hade nog inte köpt dem om dem var hel vita. Måste ha några små detaljer. Zara har verkligen super fina kläder och jag tycker att priserna är helt okej.

JAG ÄLSKAAAAAAR DEM HÄR små plaggen och färgerna. Är dem inte söta ??

Byxor som vi kan kombinera med bodysarna

Var bara tvungen och köpa dem två super söta t-shirtarna även om dem är i från 3 månader och upp. Perfekta natt t-shirtart. . . Men är det någon som kan rekommendera några bra butiker som säljer fina barn kläder ?? Vill fylla minis garderob med en massa fina fina söta söta baby kläder.

6 comments

  1. Hei! Var det sånn at de ikke klarte å se kjønnet til babyen? Om dere har veldig lyst å vite hva det blir bør dere dra på Oslo city legesenter å ta 3 d ultralyd. Det er kjempe morsomt å se den lille i magen pluss legen der er kjempe flink!! Anbefales virkelig:) da vi ikke fant ut hva vi venter holdt vi på å bli gale av nysgjerrighet:)

  2. ohh tack ja det ska vi göra. vår lilla mini ligger med benen i kors 😦 jag håller på spricka av nyfikenhet !!! Men ska ta och ringa dem på tisdag 🙂 tack för tipset.

  3. Så bra:) husk å drikke en halv liter cola og en sjokolade en stund før du skal dit så får du en baby som skal turne for dere:)

  4. Dude, please tell me that youre going to write extra. I notice you havent written an additional blog for a while Im just catching up myself. Your weblog is just also important to be missed. Youve received so considerably to say, this kind of knowledge about this subject it would be a shame to see this blog disappear. The internet needs you, man!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s