Ny garderob i hallen

Jag har tidigare nämnt att vi ska få en lång garderob i hallen. Så att allt av jackor och skor kan döljas. Hatar när sådant är synligt för det ser inte rent ut. Vi tog kontakt med skapnet som också byggde upp garderoben i sovrummet för oss. Istället för ikea skit kan vi designa det precis som vi vill ha det. Samtidigt som vi kan utnyttja all plats från golvet till taket. Det enda som är små jobbigt är den att vänte tiden på byggarna är låååånga. Man får bara ha lite is i magen som det heter.

I dag ska jag bara städa en massa här hemma. Ordna och styra inne på sovrummet. Få en massa på plats, gå igenom min garderob, tömma onödiga saker bland väskor och säckar. Börja på minis garderob och börja på listan av saker jag behöver av inköp till barnet. I dag ska jag bara ha en stor städnings dag med en massa nyttigt innehåll.

Vi ska köpa en ny lampa till ingången. Dörrskivorna är speglar vilket gör att hallen ser större ut. Visar er en bild senare på när det är klart.

One comment

  1. Er MEGET nysgjerrig på hvordan kles-skapett ditt ser ut innvendig og hvordan du holder styr på alle klærne, sko og smykker 😉 Kunne du tatt et bilde?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s