Ge upp nu !!!!!!!!

Ibland undrar jag hur andra människor kan njuta av och sabotera för andra? Jag menar vi är vuxna människor och bör ta hand om oss själva. Det är egentligen så sjukt och se vad avundsjuka, svartsjuka, olycka och irriteration kan göra med oss människor. . .

Jag blir inte bara besviken och ledsen, utan otroligt sårad och förbannad samtidigt. På vem och vad ? Jo på min gamla arbetes givare Glitter !!!! Förstår inte hur jag egentligen tänkte med då jag skröt och älskade mitt jobb. På den tiden såg jag inte hur jag sakta förändrades till något negativt. I dag mår jag mycket bättre och känner mig mindre utslit och mindre stressad. Man säger ju att man borde byta arbete/jobb med en gång det förändrar ens personlighet eller tillvaro. Jag slutade, men kanske försent.

Det är lätt och säga det man önskar och vill. Sanningen finns där oavsett lögnerna man vrider och vänder på. Vissa personer kan bara inte glädjas åt andras lycka och framgång. Jag menar ett stort grattis till graviditeten är väll det minsta man kan få höra efter att man varit bland dem allra bästa säljarna, av många få !!!!. . . . Men nej. Istället ska man bara förstöra, trycka ner och krossa den som försöker och klara sig på egen hand. . . Det är Glitter i Oslo !!!!

Vill bara tillägga att jag är en av dem som inte klarar av nav, och sådana offentliga kontor saker. Tycker att det är så ens formligt, tjatigt och jobbigt. Men har för första gången en otrolig stark positiv upplevelse från i dag. Efter ca 2,5 timmars samtal med en otrolig snäll kvinna som verkligen förstod mig och gjorde allt för och hjälpa mig, insåg jag att det faktiskt finns andra slags människor som inte har baktankar. Utan är där för och hjälpa en. När en kvinna på nav tycker att Glitter är små barnsliga och slitsamma, vad tror ni jag tycker då ??? 2 år i gamet liksom ??

Jag har verkligen varit så nere hela helgen pga min gamla arbetsgivare. Då jag gett gett gett och gett, men bara fått och får skit av hela ledningen i Norge. Då dem hade mig tog dem mig för givet. I dag när jag släpper taget kan dem nt släppa det och ska jävlas med mig in i det sista. Det tackar och bugar jag för. Det är sårandes ja. Men det är ännu ett tecken på att jag var den bästa dem hade där och då, och nu ångrar dem på att dem tog mig föregivet. I dag skiter jag i dem. . .

Jag längtar så till och få komma tillbaka på Kouture till 200% som förr. Och ge mitt allt. För efter graviditeten blir jag inte hemma länge. Utan då ska jag jobba som aldrig förr.

Godnatt // S

20120412-015321.jpg

2 comments

  1. Jeg skjønner deg så utrolig godt. Jobbet på Glitter Arkaden i 2 år selv å det er noe av det jævligste jeg har gjort noen gang. Utakknemlige drittfolk! Regionsjefene er jo helt på trynet. Det skal sies! UTAKKNEMLIGE! Er så glad for at min tid der er over fordi det er slavearbeid.

  2. Jobbade själv på Karl Johan och måste säga att hela ledningen är ett stort skämt. Dem ljuger, går bakom ryggen på en och sitter och snackar en massa skit om butiks chefer och personal på jobbet. Tycker att det är så tragiskt och se kvinnor i 40 års åldern konkurrera med tjejer på 25 !!! Patetiskt ?? JAAA !!!! Är så glad själv över att jag är färdig och aldrig mer ska behöva arbeta i eller för ett företag som Glitter i Norge !!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s