V. 23

Vet ni vad, jag har räknat såååå fel. Tydligen är jag i 6 månaden och inte 5. Jag har alltid trott att man räknar månaden efter att man varit gravid i antal månader. Men när man tänker efter blir det ju helt fel. V.24 som jag går in i på söndag räknas inte som om att jag är i 6 månaden. Utan 7. För då har jag varit gravid i 6 månader och där efter startar ju 7 månaden. Komplicerat ??? Oavsett så är jag nu i 6 månaden och går in i 7 efter söndag. Det är verkligen SÅÅÅÅÅ sjukt. Då har jag bara 14 veckor kvar. Något som är ännu sjukare !!! Och det som tar priset är ifall min mini kommer tidigare. För inget är ju garanterat. Man får ju ett ca datum utav läkaren. Och det är bara 2 % av 98 som faktiskt föder på det datumet. Majoriteten föder tidigare. Ca 1-4 veckor tidigare. Och en liten procent föder på övertid och måste sätta igång födseln. . . Jag tror att mini kommer komma i mitten på juli. Och det är för att det första B.F datumet vi fick var i Juli. . . Oavsett så finns det inget annat jag längtar till en och få hålla om min lilla mini. Och jag tänker dagligen på hur mini egentligen ser ut.

20120411-145510.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s