Tack så OTROLIGT mkt . . .

Ni är sååå underbara. Tack för dem fina orden. . . Har länge velat skriva det där inlägget. Behövde nog bara ännu mer mod. Då detta handlar om mitt privat liv. Nu är det inte länge till jag ska bli mamma och ville där med dela detta med er. Kände att jag behövde få ut det på något sätt. Så att jag kan gå vidare med tankar och känslor som snurrar i mitt huvud.

Jag har alltid drömt om barn och familj. Nu när den drömmen realiseras blir jag ju små rädd och nervös. Har bara drömt, men aldrig tänkt på hur jag ska hantera drömmen. Jag visste att den dagen skulle komma för jag ger aldrig upp. Mitt kommande barn ska få allt jag inte fick. Dvs en MASSA MASSA MASSA kärlek och omsorg. Jag kommer aldrig och släppa taget om mitt barn. Kommer aldrig vilja att mini någonsin ska känna sig övergiven och söka efter kärlek i den skalan som jag gjorde. Ska ge sååå mycket omsorg. . .

Vill tacka er underbara läsare ännu en gång och önska er en fin fredag. Vi hörs.

20120413-121833.jpg

3 comments

  1. Så utrolig trist å lese, Sonena. Men sånn er dessverre livet. Vi må gjennom vonde perioder for å lære å verdsette de beste. Men du er uansett et helt fantastisk menneske, og er helt utrolig vakker. Selv om jeg ikker kjenner deg så godt, så skryter jeg av deg hele tiden. Fordi du er virkelig så utrolig pen, kjempe bra rollemodell og veldig flink med det du gjør 🙂 Stå på, uansett om det kommer nedgangstider. Du kommer til å bli en fantastisk mor, og er et helt fantastisk menneske 🙂

  2. Tusen takk for at du delte historien om din oppvekst, man sitter igjen med et helt annet bilde av deg (ikke at det andre var negativt på noen måte).
    Du er en umåtelig sterk person og en vakker kvinne, ingen kan fortelle deg noe annet.
    Til tross for en vanskelig oppvekst har du utviklet deg til å bli en person med beina godt plantet på jorda, med sunne verdier og en rettferdighetssans det virker som få pakistanere har, du har til og med funnet deg en mann av samme kaliber, det er tydelig at din tid har kommet, du skal skinne og dine drømmer realiseres. Du har opplevd nok vondt for en hel livstid! Og Sonena, jeg er sikker på at du vil bli en helt fantastisk mor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s