V.24

Nu ser barnet mer och mer ut som ett ny född barn. Så om man skulle behöva föda av någon speciell anledning så hade barnet kunnat överleva med medicinsk hjälp. Barnet väger över 0,5 kg och är i snitt 30 cm från huvud till hale, dvs rumpan. Benen räknar man inte med så här långt. Nu växer barnet långsammare dvs 1-1,5 cm i veckan. Istället börjar barnet och lägga på sig underhudsfett. Det fortsätter den med fram till barnet föds.

Jag har inte kastat upp på 3 veckor nu. Men känner fortfarande illa mående ibland. Jag är nu i 6 månaden och tänker mer och mer på mitt barn. Den är så aktiv och sparkar och leker så fort jag sätter mig eller lägger mig ned. Ibland gör det ont. Och så känns det obehagligt då det blir intensivt. Mina fötter känns alltid svullna. Benen känns svullna om kvällarna. Jag har i tillägg börjat få bäckenlösning. Smärtorna sitter i korsryggen och strålar ner mot låren. Känns som om jag har träningsvärk konstant. Ska börja med gravid träning nu. . . Magen har vuxit nu när jag inte kastat upp känns det som. Det jobbiga är att jag är i den fasen där magen bara står ut. Dvs att jag har put mage. Känns därför så konstig och sätta på sig kläder som är åtsittandes. Jag ser inte ut och vara gravid i 6 månaden och ser inte gravid ut bak i från. Därför sliter jag något fruktansvärt med över delar och toppar. Allt jag har är i xs och sitter verkligen åt !!! . . . I morgon ska jag på jakt efter ” mamma ” kläder. . . 3,5 månader till. Det ska nog bra 🙂

20120417-001035.jpg

20120417-001055.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s