Mamma kläder

Ahhhhh blir små galen. Hittar ju seriöst ingenting. Eller jag hittar en massa men det är fel på mig. Jag har bara lagt på mig runt magen och lite på lår. Nu passar jeans i stl 24 mig perfekt så jag utnyttjar tillfället såååå gott. Har ju glömt bort hur bekvämt det kan vara med goda jeans. MEN problemet är åter igen överdelar. Jag är ganska så liten över axlar, skulder, armar osv. Så när jag provar stl S kan det bli för stort över axlarna och det ser bara konstigt ut. Blir allt för urringat eller så hänger det på armarna. Nu längtar jag bara till sol och värme så att jag kan ha maxi klänningar och linnen som gör det lite lättare. . . Hittade i alla fall 3 nya tröjor på Cubus. För och vara seriös så har jag nog bara en tröja där i från sedan innan. Gick in för och se baby kläder , som bla är supeeeer söta. Men så hittade jag detta. Fick bli i stl S för det var dem enda tröjorna i S som passade.

20120418-004013.jpg

20120418-004025.jpg

Jeansen är ett par gammal Dbrand jeans. Dem kommer in på Kouture i morgon och då ska jag bara köpa på mig ett par i varje modell. Väntar spänt. Den vita tröjan jag har på mig köpte jag även i svart. Kostade bara 179 kr !!! Den beiga kostar 149 !!!! Och det är perfekt och investera i mamma i kläder 🙂

One comment

  1. Lite tips: kjøp akkurat det du vil ha og få heller skredder til å sy inn der det trengs, trenger ikke koste så mye 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s