Sunshine

Godmorgon dolls. Hur har ni det ? Startade dagen med en liten morgon trim eller lättare sagt strech övningar. Jag trodde hela tiden att jag fått bäckenlösning men den teorin får jag lägga på hyllan. Jag har fått foglossning. Det är väll nästan detsamma bortsett från att jag har smärtor i kors ryggen, rumpa, lår och vader. Det SVIDER och jag har så fruktansvärt ont. Det känns som tränings värk kombinerat med kramper. Smärtan är obeskrivlig. Allt jag kan säga är att det VERKLIGEN bara är PAIN just nu !!!! Har någon utav er haft det ? Något ni kan rekommendera mot det ???

Solen skiner och det börjar fyllas upp på gatorna. Jag tog mig morgon tur ner och är nu klar för dagen. Har bytt om till jeans, t-shirt i från Dbrand. Sandaler. Smycken i från Stars by P. Det är det bästa med och ha butik i stan haha. Man kan bara gå inom och köpa det man vill och sedan byta om till det man vill. Humöret är på topp och jag försöker tänka bort smärtorna. I dag ska jag och min man mysa en massa i det fina vädret 🙂

Önskar er en fin dag och helg vidare.

20120428-112749.jpg

20120428-112756.jpg

5 comments

  1. Hejjj 🙂
    Grymt bra jobb du gör!!
    Tänkte kolla vilka märken ni har i butiken?
    Blir super inspirerad!!!
    Xxx 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s