Lycka !!!

Dagarna går och jag längtar mer och mer . . . snart är hon här. Min lilla Alvira. . .

I dag gick jag in i 7 månaden. Magen växer och hon sparkar bara mer och hårdare. Mina känslor blir bara starkare och starkare. Ibland rinner tårarna av lycka. Speciellt när jag ser på alla baby kläderna, eller bara håller om magen. Jag längtar verkligen så fruktansvärt mycket. Många ny blivna mammor har sagt att man total förändras efter att man fått sitt första barn. Då förstod jag inte vad dem menade, i dag gör jag det. Livet känns verkligen meningsfullt och jag vet att den känslan kommer och bli starkare då jag håller om henne, ser henne och får lära känna henne. Jag vill bara köpa baby kläder hela tiden. Vill bara fixa och styra med hennes saker. Vill bara se henne och ge henne en massa kärlek och omsorg. Vet att tårarna kommer och forsa ut när jag väl får hålla henne. Och det kommer jag och göra livet ut. Den lyckan jag känner just nu är verkligen obeskrivlig, vet inte vart jag ska börja eller sätta punkt. Känslorna får mig och växa. Bli starkare. Bli lugnare och tålmodig. Det är verkligen så svårt och sätta ord på det jag känner just nu. Allt känns bara så underbart . . .

Myser med lilla Nida så länge . . .

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s