Sorry dolls :(

Hej dolls. . . Jag vet att bloggen är små torr om dagen. Men helt seriöst så vet jag inte VAD jag ska skriva om längre. Jag vill inte att varje inlägg ska handla om Alvira och graviditeten, känner att det kan lätt tråka ut. Vill inte klaga på hur sliten jag börjar bli. Vill inte skriva om mina dagar som går i väntan på henne heller. Så det blir lite svårt.

En blogg ska ju handla om ens vardag. Min vardag består utav en massa vila, shopping till Alvira, en massa massa läkare besök, barnmorskan, läsning om graviditeten, och en massa prat med Natalie gällande Kouture. Så vad ska jag skriva om när dagen känns så ens formig ? Jag längtar så till en normal vardag igen. Det är så svårt för mig och beskriva hur fruktansvärt jag saknar den. . . Ja jag kommer skriva om Alvira och henne i framtiden , men det blir inte så mycket. För jag vill att bloggen ska handla om annat. . . Min man jobbar och jobbar och jobbar, så återigen sitter jag i väntan på något annat kul haha. . . Ja jag vet inte vad mer jag ska säga för jag är ganska så tom i huvudet just nu.  Sliten och trött. Ska sätta igång med lite hushålls arbete som kanske kan behövas haha.

One comment

  1. I’m not sure where you’re getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this information for my mission.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s