Välkomna till familjen . . .

Kan med glädje välkomna Athina och Thanh-Thao till vår lilla Kouture familj. . . . Tjejerna är FANTASTISKA och översöta. Nu känns verkligen teamet komplett. Jag har ju inte möjlighet till och hjälpa Natalie i dag och där med behöver hon hjälp. Kouture växer och växer en massa just nu 🙂 Jag ser verkligen sååå fram emot och komma tillbaka på Kouture en dag och jobba med dem här tjejerna. Men också och kunna jobba med Natalie som förr igen. Då jävlar kan jag lova !!!!!

Athina kommer även och jobba som modell för Miinto och stå modell för våra kläder. Förr stod ju jag modell, sedan Natalie. Men nu är jag glad för och kunna lämna över ansvaret till henne. Hon är verkligen super söt. Ni hittar hennes blogg HÄR !!!!!

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s