Frågestund

Tänkte att det är på tiden med en frågestund här på bloggen 🙂 Ni ställer ju en massa frågor till mig i inläggen, och jag hinner inte alltid svara där och då. Så glömmer jag bara bort det.

Vad vill ni veta om mig och vad är det ni vill veta mer utav . . . det är bara och fråga på så lovar jag och svara till helgen 🙂

12 comments

 1. Hej sonena undar vad du har för tips till andra unga tjejer som okcså vill lyckas helt enkelt och hur de kan tänka bort det negativa som man möter på vägen.

  Haru du någon kontakt med din släkt överhuvudtaget?

  kan du urdu?

 2. Hei Sonena:-)

  Kunne du tatt et nærbildet av tatoveringen din på håndleddet? Hvilket motiv er det?

  Ha en fortsatt fin dag!:-)

  mvh

 3. elsker deg:)
  gruer du deg til fødseln?? har du lyst åæ naturlig eller med bedøvelse?? hvor lenge har dere vært sammen?? kan vi se leilighet deres? har du rom til prinsessen??

 4. vill också veta din och Ceasars story 🙂
  Även om du har något förslag på hur man kan träffa någon
  som pakistanier om man vill slippa gå igenom familjen,

 5. Hej Sonena
  Ville börja med att säga att du är en fantastisk stark tjej och fortsätt så livet ut och önskar dig även all lycka för det förtjänar du.

  Jag har läst din blogg ett tag jag om jag minns rätt så har du varit i Miami med din man och vänner. Jag ska nämligen ditt nu för första gången och undrar om du kan ge lite tips. Det jag är mest inne på är shopping och turist grejer.

  Undrar även om ni kommer öppnas en butik kouture här i Sverige/Göteborg?
  Det hade varit riktigt bra iallafall för det behövs =)

  Mvh Katarina

 6. Hej Jona! Du e4r verkligen en inporiatisn. jag har he5llit pe5 med asthanga yoga fre5n och till i ne5gra e5r och gick pe5 en kundalini yoga kurs i ve5ras. Just nu har min motivation sinat, men jag ser fram emot att gre4va fram den snart igen. Din webbsida fe5r mig verkligen att bli sugen pe5 att komma ige5ng igen. Kram Lotta

 7. Oh mon Dieu ! Mais quelle gdnare re9ve9lation tu me fais le0 ! Nutella est italien, j’en suis toute retourne9e Mais en fait je le savais, j’ai meame pre9cise9 que j’avais fait une erreur partout sauf ici ! Mais j’aurai pu parier ma main e0 couper que c’est toi qui ferais la remarque

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s