BORED !!!

Seriöst jag är så fruktansvärt uttråkad och rastlöst. Sitter på mat bordet med macen och vet egentligen varför haha. Jag borde tvätta kläder eller starta på middagen. Fattar inte varför jag inte gör något utav det. Tror nog att man blir lat utav rastlösheten. Man får inte lust och göra något. Min man är inte hemma, ingen är hemma, det är knäpp tyst och jag håller på och gå bananas hahaha !!!!

One comment

  1. sa arti når jeg gikk gravid med nora had jeg lyst å vask klær hver dag.. til slutt ble jeg så ille at jeg vasket de klærne som allerede var rene fra før av elsket lukta av rene klær:) no som jeg ikke er gravid liker jeg ikke å vask klær.. skulle ønske jeg gikk gravid bare får å ha den lysten i gjen, kjæresten min sa det likte deg mer som gravid en nå for hverdag han kom hjem i fra jobb så lukta det rent her og no BORING!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s