Veckan som gått

Hej på er 🙂

Hoppas att det är bra med er. Solen har skinit och många har njutit sommar värmen. Det har jag också gjort, men slitit något fruktansvärt med foglossning och bäckenlösning. Har aldrig haft så extrema smärtor. Det kan bero på att Alvira växer en massa nu. Magen växer och jag ser äntligen gravid ut. Även om jag snart är färdig med 7 månader, så är det bättre en ingenting. Det börjar bli tungt och varje dag går mot mål.

Även om solen och värmen tittat fram i veckan, har vardagen fortsatt i sitt. I dag bestämde jag mig för att vakna på rätt sida och hålla en positiv inställning trotts smärtor och mental stress. I dag har det inte varit läkare besök, tankar och stress med NAV och allt det där som stressar upp mig i vardagen per i dag. Jag klädde upp mig och tog bussen ner till stan. Klippte mig hos Saba. Där efter mötte jag upp Natalie och så gick vi till Lilla Asia. Måste säga att dem har den godaste sushin jag ätit i Oslo so far. Vi startade med det till förrätt. Där efter kom huvud middagen som smakade NAAAAAMN !!!!! Eftersom att Natalie bor 1 minut ifrån, tig vi desserten hos henne. Nu är jag propp mätt och det känns som om magen ska explodera haha. Itillägg har jag kramper i benen hahaha. . . Jag lovar och sluta klaga snart 😦

20120525-235016.jpg

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s