V.31

Godmorgon. Ny vecka, och ännu en ny måndag. Den här veckan går jag in i min 31:a vecka, vilket innebär 9 veckor kvar !!! Den känslan är obeskrivlig och jag börjar bli super nervös. När vi fick reda på att jag var gravid så var jag i vecka 4. Och man ska ju vänta till v 12 för att säkra sig att så att man inte fått missfall eller något. Då minns jag att dem 8 veckorna kändes låååånga !!! . . .Men från v 12 till v 31 . . . DET är långt det hahaha. Från v 32 så ska Alvira klara sig super fint om jag skulle föda förtidigt. Det är väll alla gravida kvinnor oro och önskan, att man passerar alla veckorna till det stadiet man kan säkra sig på att allt går normalt. Och jag har haft det super tufft för och vara ärlig. Oron och den mentala stressen har verkligen tagit på mig. Nästa vecka kan jag bara koppla av och njuta dem sista veckorna i lugn och ro. Plötsligt kommer hon i v 37 eller 42. Det vet vi inte . . .

Sommaren har besökt Oslo i veckan. Med sol och en massa värme. Jag har precis som många andra grillat i princip varje dag. Eller det är min man som grillat haha. Jag har bara joinat på terrassen med god mat och gott sällskap. Det har har faktiskt varit super skönt med tanken på att jag seriöst nästan låst in mig den senaste tiden. Har haft smärtor och verkligen haft humöret i berg och dal banor. . . Jag behövde verkligen den här veckan för avkoppling med ny energi. . .

I dag ska jag stor städa här hemma, tvätta kläder och ordna och styra en massa. Min man jobbar till och med onsdag, där efter reser han till Turkiet med VIP Magasinet. Hade jag inte varit gravid i vecka 31 och haft en läkare som konstant påminner mig om och vila så hade jag joinat honom. Men jag får väll bara tänka på att det snart är över och då kan jag äntligen resa till sol och sommar igen. . . Så det är väll bara och sätta igång.

Önskar er en fin dag vidare 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s