H&M + Anna dello Russo

Mode kedjan H&M fortsätter samarbeten med kändisar. Den här gången är det modebloggaren och fashionistan Anna dello Russo som gästar med en kollektion. Anna har designat och skapat en accessoar kollektion, något som är nytt. Med tanken på att kollektionen inte innehåller kläder. Den 4 oktober öppnar H&M sina dörrar för dem intresserade.

Kollektionen som består utav en härlig färg kombination i guld och turkost, i stil med dagens statement trend som toppar höstens MUST HAVE !!! Äntligen ser man mer utav guld. En färg som jag personligen tycker finns så lite utav. Kollektionen är glamorös och stilig enligt min mening och jag kommer nog få köpa något kult i från kollektionen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s