Renovering på gång

Hallå 🙂 hoppas att det är bra med er. Själv har jag varit sängliggandes i 3-4 dagar. Har varit såååå dålig och tårarna har runnit av smärta. Jag går mot slutet nu, 58 dagar kvar och nu känner jag verkligen av graviditeten. Seriöst det här får bara inte bli värre !!!!

I går kväll hade jag lyckats ta mig helt ur sängen. Kände att jag behövde bli lite kreativ. Först körde vi ut för och äta. I närheten hade vi maxbo, och iden slog mig att jag ville ta helgen till bruk och pyssla och ordna här hemma. Så vi gick in på maxbo och köpte det vi skulle ha. Och nu har vi satt igång på var sin sida. Vi har ju länge pratat om det så nu vill jag få det gjort. . . Allt står på tork så nu sitter jag på pcn med selvangivelser och papper !!!!

20120607-140633.jpg

20120607-140643.jpg

20120607-140625.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s