Snart blir det besök

Jag har nog aldrig varit så noggrann och effektiv i hemmet som jag blivit på senaste. Jag vet inte om det är pga rastlösheten eller tiden jag egentligen har till och städa och ordna här hemma. Men jag håller konstant på med någonting och jag känner att jag aldrig blir klar !!!!

. . . snart får jag besök utav mina kära kusiner i från Stockholm. Jag hade mer en gärna velat spendera den sista tiden innan födseln med min familj men då alla bor i Stockholm blir set ganska så svårt. Därför gården besöka mig istället 🙂 det är super kul med familj besök och jag har verkligen sett fram emot det hela. Men det finns en annan grund till varför dem också kommer. Den får ni veta i morgon. Nu ska jag börja med maten innan vi kör mot flygplatsen.

20120622-150903.jpg

Vad tycker ni om mina fina ljusstakar ? Ibland måste man bara leta efter det lilla extra man söker efter.

20120622-151032.jpg

20120622-151102.jpg

. . . nu fick jag äntligen köpt mina efterlängtade krukor och liljor. Det är så lite som ska till för att trivseln i hemmet blir starkare. Då väggen är vit och silver ville jag matcha krukorna med tapeten. Med det gröna från liljorna blir det vita mer levande. Jag ÄLSKAR det.

20120622-151328.jpg

Om kvällen blir väggen och den lilla hörnan super mysig. Vad tycker ni ??

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s