Midori

Många utav er har frågat mig ang klänningen jag hade på mig på baby showern. Det är en känning som kommer och komma in senare på Kouture, eventuellt till hösten. Saken är den att vi planerar och starta upp vårt eget märke Midori och vår egen kollektion till hösten då jag är tillbaka från mamma permissionen. Natalie har redan startat smått på projektet, men vi kommer komma i gång ordentligt med projektet så fort jag är tillbaka. Då jag är sjuk skriven om dagen och inte har krafter till det just nu. Jag har så mycket och planera och fixa inför födseln vilket tar på alla mina krafter och min tid. I tillägg vill jag starta upp ett projekt då jag kan ha 100 % fokus på det. Jag hatar bla att jag inte kan ha samma fokus på Kouture som jag egentligen önskar. Jag vill jobba med det varje dag men har tyvärr inte den möjligheten pga graviditeten. Därför vill jag bara bli klar med graviditeten först , innan jag startar på något nytt. Så klänningen är bara ett prov plagg som vi funderar på att ta in till höst kollektionen. Därför skrev jag inget om vart klänningen var i från. Trodde inte att jag skulle få så god respons 🙂 Men nu är det så många utav er som frågat så jag var bara tvungen och svara på det. . . .  Natalie har där emot redan fått designa några plagg som kommer och komma till slutet av juli. Så jag väntar själv super spänt på resultatet och responsen. Så ni får ha lite tålamod så kan jag lova er att den klänningen jag hade på mig kommer ni och kunna köpa, fast senare till hösten.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s