Nyheter i garderoben

Dagarna går och det känns som om det bara blir tyngre för varje dag. Startade dagen med lite gravid yoga. Jag ångrar verkligen på att jag inte startade med det tidigare. Då hade jag kanske kunnat förebygga foglossningen & bäckenlösningen. Men det är aldrig försent. . . . Det är ganska så typiskt mig och tänka på mamma och söka tröst i från henne när jag har det som värst. Min man säger ofta att jag blir mammas lilla tjej varje gång det är något. Speciellt när jag tycker synd om mig själv. Då blir så ” mammig ” utav mig. I går ringde jag henne för lite tröst och det slutade med att hon köpte sig en biljett till Oslo. I morgon får jag besök utav henne 🙂 . . . Nu är jag jätte glad och tänker inte på något annat en att hon ska laga en massa god mat till oss och ta hand om lilla mig. I morgon ska vi till Strömstad för och hämta barnvagnen och allt annat. Då ska jag köpa på mig en massa god mat som mamma senare får laga till oss 🙂

På väg hem så tog jag mig turen ner till stan. Det ar så länge sedan jag var på Kouture bla. Det finns så otroligt mycket fint och jag blir super stolt över Natalie som gör ett FANTASTISKT arbete. Hon jobbar dag och natt och jag kan inte beskriva min tacksamhet tillräckligt nog. . . Så jag köpte på mig lite basic toppar som är bekväma och behagliga.

Helt enkla fina och behagliga toppar jag kan ha nu, men också efter födseln. Tänk er det till shorts eller ett par jeans och pumps.

Sommarens heta trend, spets toppar 🙂 Jag älskar det verkligen. Den beiga är i från Bik Bok faktiskt. Rå läcker. Och den svarta köpte jag på Kouture.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s