Nu närmar det sig

För ett helvetes väder !!!! Seriöst, inte undra på att folk klagar och blir deppade och stänger in sig. Vad annars kan man göra ??? . . . Min dag startade med barnmorskan. Hon fick igenom hela födseln och lekte runt med en docka, livmoder, och kakan !!!! Mitt i allt frågar hon mig om det går bra. Jag satt där helt chockad och nervös. Så det hela slutade med att min man fick stå för alla frågor och funderingar. Jag är verkligen super nervös och vet inte helt hur det hela kommer och gå. . . Nu är vi i alla fall på väg till Strömstad för och hämta alla barn sakerna. Så får vi får hoppas på att det lugnar ner mig lite.

20120629-142219.jpg

3 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s