V.37

Den här veckan har jag gått in i v.37. Vilket innebär att Alvira kan komma när som helst. Nu har för värkarna verkligen satt i gång. Dem kommer allt mer oftare och jag väntar bara på att dem blir mer regelbundna. Det gör så ont och det är obehagligt. Så i morgon ska jag på en ny undersökning hos barnmorskan på sjukhuset för och se om förlossningen börjat sättas igång eller om det snart kommer och sättas igång. För varje förlossning är så individuell. Vissa kan uppleva värkarna otroligt milda i starten, och intensiva mot slutet. Därför är det viktigt att man följer upp det hela lite extra. För min del kan hon ju bara komma nu. Allt är ju på plats. . . Det här tar på alla mina krafter så jag tar det bara lugnt om dagen. Har lyckats få en konstig dygns rytm och mina power naps blir allt mer längre och oftare. Jag är ganska så utmattad nu även om jag försöker mitt bästa med och leva en normal vardag. Jag vill inte bara se ut som ett tält om ni förstår vad jag menar haha. Det hjälper mig så otroligt i det mentala. Bloggen blir ju påverkad i samma grad som allt annat. Men jag har hållit ut i över 8 månader nu, så dem sista 23 dagarna ska väll inte betyda så mycket TROR MAN !!!! Men seriöst det är nu man bara går och väntar ihjäl sig !!!!!

skötelse

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s