I väntans tider

I dag går jag in i v.38 vilket innebär att jag avslutat 37 hela veckor. Dem här dagarna är verkligen helt för jävliga. Med tanken på väntan. Hon kan komma när som helst och jag ber och önskar om att hon kommer NU !!! För värkarna blir bara starkare och kommer numera oftare. I natt trodde jag verkligen att det skulle hända något. Värkarna kom varje 5 minut men varade bara regelbundet i ca 2 timmar. Och det gjorde så ont att jag kastade upp 2 gånger. . . Nu är det tillbaka till och vara mens smärtor konstant men dem intensiva värkarna kommer oregelbundet. Jag vet inte vad jag ska ta mig till !!!!!!

Just nu är vi i frogner parken och tar oss en lång promenad. Även om det gör ont när jag går så försöker jag röra på mig i hopp om att något mirakel sker. Jag lovar och uppdatera er så fort något händer. Men just nu är vi bara i väntans tider 🙂

20120714-182248.jpg

20120714-182257.jpg

. . . Haha det var ju lite små pinsamt och ta den bilden , men samtidigt super kul haha 🙂

5 comments

  1. Spar på energien og sov alt du kan:) den første tiden er du våken mange timer av døgnet. Og om du skal amme husk å bruke all tiden din på det på sykehuset:) besøk kan du få hjemme, snakker av erfaring her:)

    1. diras:Jag tror att man re4knar utifre5n totala atlenat rf6stbere4ttigade. I alla fall ge4ller femprocentsspe4rren atlenat rf6stbere4ttigade man me5ste fe5 stf6d fre5n 5% av de rf6stbere4ttigade, inte 5% av rf6sterna, ff6r att komma in i parlamentet.Det leder i sin tur till att procenttalen ur ve5rt perspektiv e4r missledande.Nationalistiska Ata-zjurt fe5r 8,9%, vilket enligt ve5rt se4tt att re4kna skulle motsvara ungefe4r 16%. Socialdemokraterna kommer pe5 andra plats med 8,4% (15%) och Kulovs parti Ar-Namys fe5r 6,9% (12%).Bortsett fre5n alla brister ge4ller det att komma i he5g att detta e4r ett relativt demokratiskt val, mycket mer demokratiskt e4n de val som e4ger rum i Ryssland. Vitryssland eller Kirgizistans centralasiatiska grannle4nder kan man inte ens ne4mna samma dag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s