Old is gold

Hej på er sötisar,

Varje dag tänker jag på att få gjort något kul och nyttigt. Varje kväll innan läggdags funderar jag på och ta mig en tur ner till stan. Jo det är så mycket jag tänker på, men får inte gjort NÅGOT !!!! . . . Jag är så fruktansvärt segt och otålmodig om dagen. Jag orkar inte vänta längre. 18 dagar kvar till termin och jag ber och hoppas varje dag på att vår lilla docka kommer. Nu är det tungt och jobbigt. Jag borde vila men det går ju inte. Allt jag tänker på är födseln och vårt första möte med henne. Jag är så ivrig att inget annat är roligt längre. Inget annat spelar någon roll. . . . Vi har beställt henne till senast lördag, så vi får väll hoppas haha.

Dagarna går och jag yrar bara runt här hemma. Många funderingar och tankar på saker som jag kan göra, men jag går bara och räknar minuter och värkar. I dag ringde jag min syster och vi pratade i nästan 2 timmar. Jag saknar mina syskon något fruktansvärt mycket. Längtar så till och få se dem igen. Tror jag var i sthlm senast i oktober förra året och det är en jäkla lång tid asså. Så efter samtalet började jag se på gamla familj bilder och hittade några bilder på mig från tiden jag var 19-20 år. Dvs 5 år sedan. Tycker inte att jag förändrats så mycket eller ??

Här är jag 19 år gammal och besöker Norge för första gången 🙂

. . . .

Då ser vi tillbaka på min man . . . har inte han förändrats på 5 år ?? hahaha

3 comments

  1. Hei. Ønsker deg lykke til med fødselen. Du må være veldig tålmodig de neste dagene. Man blir helt gal av å vente på den lille. Mitt råd er å ta det med ro, hvile masse og gjøre ting du ikke vil få gjort på en god stund etter at den lille kommer. Jeg var selv veldig utålmodig da legene hadde sagt at sønnen min kunne komme når som helst etter november. Jeg hadde termin i februar. Vi prøvde ALT av kjerringråd. Jeg ringte til og med på sykehuset og maste om å sette igang. Men sønnen min hadde ingen hastverk. Han kom 4 dager over termin på selveste Valentines Day ❤

    1. diras:Gorbatjov har gett flera intressanta ivjtrneuer inff6r 20-e5rsdagen av augustikuppen. Le4nkar finns under min text som publicerades i dagens Sydsvenskan. I f6vrigt intressant att Spiegelintervjun inte verkar finnas tillge4nglig pe5 tyska. Kanske le4gger de inte ut den tyska versionen ff6r att kunna se4lja fler exemplar av papperstidningen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s