Vår älskade docka Alvira

Hej på er sötisar 🙂

Jag hoppas att ni har det bra. Jag vet att ni väntat på uppdatering på bloggen gällande Alvira. . . Hon kom till världen måndagen den 23.07 kl 06.30 på morgonen. Hon vägde 3033 gram och var 48 cm lång. Hon kom nästan 2 veckor för tidigt. Men det är vi bara glada för. Hon har fyllt vår vardag med så mycket glädje och kärlek på så få dagar. Hon är det vackraste som finns och jag kan inte beskriva min lycka i ord. Vi är super stolta föräldrar och lyckligt lottade som fått en så stor och fin gåva.

Förlossningen var super tuff och jobbig. Vi höll på i nästan 4 dagar och jag har varit utsliten dem här dagarna. Men nu väntas det bara en fin tid framöver med lilla dockan Alvira.

20120727-003751.jpg

10 comments

    1. We’re a new comer to posting and relaly was pleased with your blog site. I will discover your blog post and additionally keep on examining you. I must say i relaly need to give you thanks designed for discussing your web web page.

  1. Gratulerer så mye!! Hun er veldig nydelig 😀 Gleder meg til å både lese og se flere bilder av Alvira på bloggen i fremtiden! 🙂

  2. Grattis till din söta dotter. Hoppas du och alvira mår bra. Sköt om dig själv o din familj, mycket kärlek till dig, är verkligen jätteglad för dig

    1. Det som ke4nnetecknar just den sommarpratare e4r en ff6rme5ga att ge lyrssane det han pratar om, varsevarande, le5t det vara tidsbegre4nsad, men mycket mycket ve4rd. Stort tack Bjf6rn att du delade med dig din inreresa.

    2. jinko salman pasnd nhi hia wo ye vdieio dekh hi kyu rhe hian..salo jaao na apne star ke pass . this is cll the stardom dusron ke fans bhi yaha aa rhe hia,/ saluuu tusii grt ho paaji ye sb to as hi marwate rhenge apni .u keep rocking .

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s