Mitt lilla mirakel

Dagarna går och min kärlek till Alvira blir bara starkare och djupare. Jag älskar henne så otroligt mycket. Hon är så underbar och fantastisk. Känslan över och få vara mamma går inte ens och beskriva. Hon är min lilla ängel och mitt allt. Jag kan inte sluta pussa på henne. Mitt hjärta smälter när hon ligger och stirrar på mig med sina stora fina ögon. Jag känner ren lycka och tårarna börjar rinna. Hon gråter otroligt lite, men när hon väl gör det så får jag ont i hela mig. På måndag blir hon 3 veckor och det är så ofattbart att tiden går så fort. Vi njuter tiden en massa med henne. Jag vill njuta tiden så länge jag bara kan med bara henne. Många frågar mig om jag vill ha en till och när. För och vara ärlig vill jag njuta tiden med henne till max och ge henne all uppmärksamhet i några år. När jag känner att jag då kan ha en till , ja det får det bli då. När jag ser på henne motiveras jag en massa på alla möjliga sätt. Hon ger mig styrka. Jag blir ivrig till och börja jobba igen. För Alvira ska få allt utav trygghet, omsorg, kärlek, skola, utbildning, utveckling och allt utav det viktigaste ett barn behöver i sitt liv. Mitt mål är en dag och kunna vakna med henne, ge henne frukost, lämna henne på skolan, hämta henne själv, göra läxor med henne själv, äta kvälls middag med henne varje dag och till slut lägga henne varje natt med en godnatt saga. . . Då vill jag inte tänka på ekonomin eller jobb. Utan då ska allt det rulla utav sig själv. Då ska fokusen vara på min familj och mina barn. Det är mitt mål och min största dröm i livet just nu. . . Därför ska jag jobba så hårt och fokusera en massa på Kouture för och få det till !!!!

20120810-010816.jpg

One comment

  1. gleder meg over hvert innlegg du skriver 🙂 liker virkelig å følge med på bloggen din. den er den første jeg går innom når jeg leser ulike blogger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s