Råd och tips ??

Hej på er.

Dagarna går och Alvira är redan 3 veckor gammal. Det kanske inte låter mycket, men jo för mig är det mycket med tanken på att tiden bara flyger i väg. Det är mycket och lära men jag tror nog att vi fått till det ganska så bra. Jag har bara en arbetes narkoman till man i tillägg, så vi försöker bara få allt och gå runt om dagen. Njuter tiden med Alvira och familj tid. Det blir bättre till nästa månad och då får jag mer tid till pc och mig själv. Kan ju blogga hela tiden men vill inte bara blogga om Alvira i varje inlägg. Blir lite mer normalt så fort saker och ting blir normalt här hemma igen 🙂

Till er som har barn där ute, har ni tips och råd till mig ? Nu under spädbarns tiden eventuellt ? sömnvanor, matvanor och ja just name it. Jag blir bara så förvirrad utav allt som ligger ute på nätet så det läser jag inte . . . !!!!!!

One comment

  1. Hej sötnos jag är mamma till en 18 månaders kille. Jag kunde inte amma mer än 2 månader men han fick ersättning i form av nan1 var tredje timme från dag ett står på paketet hur mycket ml de ska få och det brukar stämma ungefärligt beroende på hur mat glad din lilla tjej är.. Sov rutiner små bebisar sover ju i princip hela tiden dvs om de inte har ont i magen såklart men stressa inte med rutiner det kommer automatiskt bebis anpassar sig efter er lovar men ett tips STÄNG av din mobil o sov när bebis sover ta bara emot besök när du orkar/vill något jag önskar att jag hade gjort kram o njut av tiden det går så fort..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s