Dagens outfit toppas utav Jofama by Kenza

Just nu är jag verkligen i himlen på tanken över att jag kan ha på mig alla mina ” normala ” kläder igen. Därför ÄLSKAR jag bara och klä upp mig lite extra om dagen. Samtidigt som jag tycker att det är super sexigt och trilla runt på Alvira i sin vagn då jag känner mig ännu mer feminin. I dag satte jag på mig mina favorit jeans i från Dbrand. Tanken över att jag kan ha på mig stl 23 i jeans igen, ÄLSKAR jag bara. Trodde seriöst inte att det skulle gå så fort. Toppen är också i från Dbrand. Jag har nämnt det förr och säger det igen att Dbrand är ett favorit märke. . . . Men det bästa är att jag ÄNTLIGEN fick tillfället till och använda mina nya Jofama by Kenza skin jacka. När jag köpte den var jag små skeptiskt till färgen. Men nu är jag verkligen såååå glad över att jag köpte den. För som jag vet är den jackan super populär och slut såld nästan överallt. Men nu börjar den komma in i butikerna igen. . . MEN att jag nu kan ha på mig mina 16 cm klackar igen toppar det hela. Jag har verkligen saknat mina Steve Maddens. Dem köpte jag i Dubai förra året 🙂

Jackan kan du köpa HÄR

Jeansen kan du köpa HÄR 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s