4 veckor sedan födseln !!!

Hej på er 🙂

Så har det gått 4 veckor sedan jag födde. Seriöst tiden har gått så fort och det är skrämmande. Men oavsett så ser jag verkligen fram emot hösten så fruktansvärt mycket. Sommaren har ju inte varit någon hit direkt. . . . I dag var vi på kontroll hos barnmorskan. Alvira väger nästan 4 kg REDAN !!!!! Och det är ännu sjukare haha. Hon börjar bli en riktig tjockis bulle. Det är jag bara glad över. Normalt ska barn gå upp ca 200 gram i veckan, Alvira ligger på 300. Men den ökningen ska vara nu under dem 6 första veckorna. Där efter äter barnen mindre och börjar få en mer normalare vardag. Dvs att dem ska kunna skilja på dag och natt. Vara mer vakna under dagen, och sova längre om nätterna. DET är något jag längtar efter. För nu står jag upp varje 3e timme om natten för och mata henne osv. Får inte direkt en hel natts sömn för och säga det så haha. Så länge jag får 6 timmar i sträck, så håller det massor för mig. Känner mig inte helt utvilad då natt sömnen avbryts. Oavsett så är det temporärt och jag vet att snart kan jag få mina 6 timmar. Nu försöker vi vända dygnet för henne. Och ska försöka komma igång med rutiner. Hon är liten fortfarande, men för oss och starta nu menar jag bara är sunt och bra. Ju tidigare, ju bättre.

Veckan har varit små hektiskt. Då vi haft Celina på besök hos oss också. Där med har jag haft 2 barn och passa på. Det är inte slitsamt, men mentalt så kan man inte slappna av. Det gick super fint oavsett och nu är jag och Alvira ensamma hemma fram till fredagen 🙂 då har vi massa tid till och komma in i rutiner och andra små saker. I morgon blir det läkare besök för mig och sen tjej kväll med tjejerna, på onsdag ska jag fixa håret, på torsdag blir Alvira 1 månad och då ska jag försöka få in henne på ministas eventuellt, på fredag fyller Natalie år och det firar vi STORT på lördag. Min första fest efter födseln 🙂 . . . Ja dagarna är innehållsrika men jag njuter dem för det.

 

 

 

 

 

. . . I går firade vi Eid och jag fick äntligen ett tillfälle till och ha på mig Pakistanska kläder. Det sker inte varje dag för och säga det så. Faktiskt så tycker jag om det, men möjligheterna är ju aldrig där. . . . Dem här fina kläderna fick jag i från min svärfar i från Pakistan och jag älskar dem verkligen 🙂 Vi firade dagen hos min svägerska där det bjöds på massa mat och annat gott 🙂 . . . Det är inte heller något som sker varje dag så blir hyggligt då när vi väl möts.

5 comments

    1. haha ja jo jag har väll ” fastat ” med tanken på att jag varit hög gravid under hela ramadan 😉 . . nej det har jag inte. Men har fastat förr för och säga d sån 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s