12 timmars tur

Då var vi äntligen hemma igen efter en låååång 12 timmars trillande. Startade dagen med ett läkare besök som gick super fint. Där efter gick vi ner till stan för och möta upp både den ena och den andra. Efter en snabb visit i stan gick vi en tur upp på frogner, så ner till stan igen, middag på riceboll med Natalie, så tillbaka på frogner till Camilla där alla tjejerna satt och väntade. Alvira har varit såååå snäll hela vägen. Jag tycker verkligen att är så viktigt och försöka leva så normalt som möjligt efter födseln. Uppe på frogner var det en äldre dam som nästan skällde ut mig pga jag tagit ut en 4 veckors gammal baby. Seriöst liksom ?? Vad kan inte bli bättre för henne en och komma sig ut och bli van till ljud, vädret, folk etc ?? Hon stärker ju sitt immunförsvar i tillägg. . . Och vad kan inte bli bättre för mig en att jag kommer mig ut och gör allt precis som förr ? Tar bara med henne och har det trevligt tillsammans ? En att jag lämnar Alvira hemma varje gång jag ska möta vänner eller göra något som helst ? Jag mår så mycket bättre utav och få njuta tiden med henne i min vardag. En att jag låser in bägge 2 !!!!! . . . Det gick 12 timmar där ute i dag. Och vi har haft det så mysigt. Hon har ätit, fått nya blöjor, mött mina vänner, sovit och jag tror att det bara är sunt för henne och för mig 🙂

20120822-011324.jpg

Min söta lilla bamse ❤

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s