Photoshoot

I söndags fick min man ett akut samtal där dem behövde en modell asap till en annons i VIP Magasinet. Vi sitter i bilen och Cesar vänder tillbaka hem och säger att jag måste stå modell för en annons. Jaha tänker jag. Det var ju år och dagar sedan jag stod modell. Men så körde vi till studion där jag blev sminkad och fick håret fixat. Klar för en photoshoot. Vad det gäller och hur den blev får ni veta mer utav senare. Så här såg jag ialla fall ut. Och självklart var min lilla docka med 🙂

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s