Önskelistan i från London är här

Jag och Natalie har gjort en deal för länge sedan. Om vi är utomlands och köper något så ska vi köpa dubbelt utav det. Så att den andra också kan få haha. Vi har så otroligt lik stil och smak på ALLT !!!! Jag har inte rest på år och dagar så jag har inte helt kunnat handla in dubbelt till henne. Men nu har Natalie varit i London och shoppat vilket innebär att hon shoppat för 2 haha 🙂 . . . Tackar och bugar min FANTASTISKA vän * KÄRLEK *

Nattlinnen i från Victorias Secret wooohooo 🙂 För ca 2 år sedan var Natalie i Miami och köpte ett natt linne till mig i från Victorias Secret som jag bara ÄLSKAR. Självklart har hon också den haha. Det nattlinnen är så utslitet och så använt, men jag har inte hjärta till och lägga ner det i en svart sopsäck. Jag älskar det minst lika mycket fortfarande. Därför var det på tiden med ett nytt. Så istället för 1 blev det 2 så att jag kan variera. . . . Så hade jag önskat mig self tan för ansiktet i från St Tropez. Då det är mycket billigare utomlands. Jag vill prova på något nytt nu istället för och sola solarium. Vanligtvis reser vi alltid bort under sommaren så att jag kan få lite bränna. Men den här gången har vi varit hemma i den misslyckade sommaren. Vilket inte gav mig så mycket färg till hösten !!!! Blev även lite nytt i smink väskan woohooo 🙂

. . . oj oj oj JAAAAAA !!!! Se på den lilla fina saken i från L.V. Jag är egentligen inte en person som går så mycket i halsdukar och saker runt halsen. Men för 2 år sedan köpte jag en päls som jag använd sönder. Min man har typ gömt den för jag hittar inte den haha. Han har länge velat slänga den men då har jag kommit på honom haha. Därför var det på tiden med något nytt för och värma halsen under den kommande iskalla vintern 🙂 Det är nog min första sak i från L.V då jag egentligen är väldigt diskret utav mig. Jag har aldrig riktigt gillar märkes varor som verkligen syns. I tillägg tycker jag att det är så mycket fejk där ute i från L.V att märket smått förstörts. Men men men , den här gången ville jag bara ha den oavsett. Kommer passa jätte fint till min Pajar vinter jacka jag ska köpa på måndag 🙂

Tack för allt Natalie glad i dig min vän

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s