snart mina vänner :)

Ni anar inte hur ofta jag saknar bloggen och tänker på att jag måste uppdatera oftare. Men det är inte alltid att tiden finns där. Jag längtar så fruktansvärt mycket till nästa vecka då min mans pappa perm startar !!!! För då får jag faktiskt lite mer tid i vardagen till mig själv. Som ni vet reser min man på jobb uppdrag. Dvs att han inte är hemma på några dagar alls. Då är jag helt ensam med Alvira. Det är inte alltid så lätt när man inte ens har sin familj här. Jag kan känna mig lite smått ensam då 😦  Jag vill ge henne all tid och energi jag bara har. Nu när hon sover passar jag på med en dusch, ögon bryn, pedikyr och ja allt det andra som jag bara måste få tid till. Hushållsarbeten osv. Så måste jag också passa på och få vila lite. Nu sover ju Alvira äntligen heeeela natten !!!! I natt vaknade hon 2 gånger för mat men somnade om med flaskan i munnen haha. Hon sover i sitt eget rum och är övervakad med en babycall. Vilket gör att jag kan sova djupare i min egen säng. Jag är super glad även om jag längtar till en hel natts sömn utan och bli väckt. Och detta har krävt sitt. Vi har kämpat med rutinen och lyckats efter många om och men. Ja hon är 2 månader och många menar att man bordea låta barnet hitta fram rytmen själv. Men jag menar att ju tidigare ju lättare blir det för oss i framtiden. Då det är vår plikt och utforma hennes kommande vanor. . . Oktober är en månad som bjuder på mycket. Men för min del så bjuder den på normala vardags rutiner igen. Och efter 4 hela långa år kan jag äntligen få njuta tanken utav att min man är hemma VARJE DAG !!!! Han har jobbat så här i 9 år nu. Jag har levt 4 år utav dem med honom.  Jag tror nog att han ser mer fram emot och få sova hemma i sin egen säng mer en det jag gör över och få ha honom i sängen varje natt hahahaha !!!!! Så till er som kritiserar mig för att jag ska ut och arbeta igen och att min man tar pappa perm, ja tänk er 3 gånger innan så kanske ni förstår varför vi löser vår situation på det här sättet. Han har också ALL rätt till och njuta bebis tiden med vår dotter utan att jag ska behöva skicka mms på henne dagligen  för att han saknar henne !!!!

 

 

* KÄRLEK *

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s