Min nya vinter jacka i från Pajar

I dag var jag äntligen på Kouture och köpte mig min efterlängtade vinter jacka i från Pajar . Har länge letat efter en god och feminin vinter jacka. Inte så lätt när jag behöver en liten stl utav en jacka som inte ALLA har. Är så trött på Goose och P.J !!!! Pajar jackan innehåller detsamma som dem riktigt goda vinter jackorna och är också i från Kanada. Den kostar 6299 kr och ligger likt som dem andra jackorna. Men jag tycker att Pajar är såååååå finare och unikare. Se bara på luvan som är fylld med en god varm päls 🙂

 

 

Jackan finns i tre olika färger. Svart, brun och beige. Jag som är så svart utav mig var ju bara tvungen och ha den svarta jackan. Den kan du köpa HÄR  , den bruna HÄR och den beiga HÄR  🙂 . . . btw ni vet väll att man även kan del betala sitt köp på Miinto via Klarna ??

 

. . . och så blev det lite nytt i Alviras garderob också. Hon växer som bara den. Bara för 2 månader sedan passade inte ens stl 50 på henne då hon var liten. Nu har hon gått upp till stl 60-62 !!!! Med andra ord behöver hon kläder för barn på 3 mnd. Något jag tycker är jätte kul. För snart kan jag börja variera lite mer en bara tråkiga bodys !!!

 

 

. . . när mor & dotter är på shopping så är det synd om pappa haha 🙂

4 comments

 1. Hvordan stiller du deg til at det er ekte pels? Du støtter pels på det sterkeste ved å både kjøpe inn, selge videre og bruke ekte pels! Vet du hvordan dyrene blir behandlet for å pryde hetten på jakken din? For at du skal se ”flott” ut? Stakkars, forsvarsløse dyr. Flere av dem blir flådd LEVENDE. Og sitter i bur hele livet. Mange spiser barna sine, og gnager av sine egne bein av fortvilelse. Du burde ta en kjapp titt på google, og få et innblikk i hva du faktisk STØTTER.

  Du som driver en butikk, kan gjøre en stor endring på dette om du ønsker, ved å kjøpe og selge motejakker med fuskepels! Vær så snill, og ikke vær egoistisk nå, tenk deg nøye om hver gang du tar på deg den jakken der, og se for deg hvordan det dyret der har lidd- gjerne et helt ”liv”, om man i det hele tatt kan kalle det ett.

 2. Alltså Sonena, kan du inte bara ta och svara på vad Louise säger? ;O Hon har helt rätt!
  Människor som gillar barn brukar även gilla djur. Du som är otroligt fångad av din dotter borde värna om djuren också!
  När du har på dig jackan och känner dig så otroligt snygg, då kan du väl ta och titta på den här sidan: http://features.peta.org/ChineseFurFarms/
  Titta på videon hur kineserna låter djuren ligga som packade sillar i små burar för att sen dras ut och slås något dåsiga för att slutligen hängas upp så att kineserna kan DRA av skinnet på djuren medan de LEVER och skriker av SMÄRTA. Sen kastas de i en hög – FORTFARANDE VID LIV. Alltså kan du tänka dig vad plågsamt det måste vara att fortfarande leva efter att fått skinnet avdraget?! Nej, men du gör väl inte det. Skönheten framför allt, eller hur? Ego!

 3. Ukult med pels 😦 Jeg kan selvfølgelig ikke si til folk hva de skal og ikke skal gjøre. Men jeg velger å tro at siden du velger å gå med pels så vet du rett og slett ikke hvordan industrien er. Eller så vet du, men ikke bryr deg. Det siste er jo evnt ganske trist.

  Håper dere tar inn fine jakker med kunstpels 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s