Sherri Hill

Okej vart ska jag starta ??? Jo . . . jag tar mig en liten sov morgon med Alvira och mitt i sömnen ringer Natalie mig. Hon ler och ler och jag fattar ingenting. Plötsligt säger hon med en seriös röst ” Sherri Hill har kommit ” . . . OKEJ jag flyger upp ur sängen och skriker SERIÖST ???? YES svarar hon. Jag lägger på, byter om på Alvira och mig. Lägger henne i vagnen och tar bussen till Arkaden för och se på dessa godis bitarna. Seriöst jag fick gåshud på hela kroppen. HELVETE så fina klänningar !!!! Jag vill ju bara ha alla. . . . Detta är ett projekt Natalie jobbat med länge. I tillägg till att jag inte jobbar i butiken just nu, så hade jag inte den blekaste aningen om vilka modeller som hade kommit. Nu har ju jag ett dilemma VILKEN SKA JAG HA ???? Jag har ju lust på alla 4 men det har jag inte råd till, ännu haha !!! Vad tycker ni ? Klänningarna går och köpa HÄR eller i butik 🙂

 

 

 

Vilken klänning ska jag köpa ??

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s