Morgon mys

20120929-151634.jpg

I dag unnade jag mig en liten sovmorgon. Vanligtvis står jag upp runt 8 varje morgon efter att Alvira somnat om igen. Då äter jag frukost i lugn och ro, ordnar lite här hemma och fixar mig. Men jag somnade inte förren kl 4 i morse då jag satt och lekte med bloggen halva natten. I morse bytte jag om på Alvira och tog med henne till vår säng så vi kunde mysa lite extra. Där med stod jag inte upp förren 11.30. Så nu känner jag att halva dagen gått utan att jag gjort något speciellt. Snart kommer min man hem från jobb ärenden och tanken är och bara mysa dagen vidare med film, middag och mys i soffan. Önskar er en fin helg vidare.

One comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s