Kouture – Min dröm

Sedan barnsben har jag alltid fantiserat och drömt om och äga en egen butik en dag. Vad det skulle vara för butik, det spelade ingen roll. Så länge jag fick öppna mitt eget och en dag bli min egen chef så skulle jag vara förnöjd. När jag var 14 år gammal började jag och jobba i en parfym / smink butik och har sedan dess jobbat i butik. Kicks, Zara, Bik Bok, H&M, Ginatricot, Glitter ja just name it. Jag har varit ÖVERALLT !!!! Och varje gång tänkte jag på hur JAG hade gjort det om butiken var min.

Sommaren 2011 realiserades min dröm. Efter en liten paus i från Glitter satt jag och Natalie på en bänk mitt på Karl Johan där vi smått pratade om det hela. Veckan där efter sattes processen igång. Vi startade butiken på Miinto.no med 3 produkter som sedan bara blev fler och fler. I oktober köpte jag och min man en ny lägenhet och i samma veva blev jag gravid. I den perioden blev det lite för mycket för mig vilket gjorde att jag överlämnade ansvaret till Natalie som i dag har byggt upp Kouture till en miljon bedrift !!!! . . . Varje dag har jag längtat och suktat. Samtidigt som jag haft dåligt samvete för att jag inte kunnat bidra på lik linje som henne. Men nu ska det ske en förändring.

Graviditeten över och jag har äntligen fått min vackra docka. Nu ska jag bege mig tillbaka på Kouture och bygga upp bedriften tillsammans med Natalie. Nya mål, nya brands, nya länder ja just name it. Jag verkligen realisera drömmen till max. Nu när jag ser på min docka vill jag ge henne allt i livet. Då menar jag inte ting och tang. Utan trygghet, kärlek, omsorg och allt som ligger i min makt. Och för att jag ska kunna ge henne det så måste jag ha en stabil bas, en grund, pelare. I dag är min familj mitt allt och jag vill ut och arbeta för familjen.

Som jag tidigare nämnt har min man jobbat dygn i snart 10 år. Han har sovit på så många olika ställen, packat bagen och begett sig av på uppdrag. Till tider har vi ett äktenskap över telefon. I 4 år har jag bitit ihop tänderna och tänk att en dag, en dag kommer han sova hemma varje natt. Detta har motiverat mig ÄNNU mer till och göra någon förändring för familjens skull. Jag vill ut och jobba och slita på lik linje som honom. Jag vill också bidra och stärka familjen. Jag vill att våra barn ska se att mamma och pappa jobbat och byggt upp allt tillsammans. Och inte så att pappa jobbar och mamma är hemma och passar på oss. Jag vill inte stressa mig genom min vardag där jag inte kan ge 200 % utav mig till mina barn och min man. Jag vill vara där för dem varje dag och hjälpa dem med läxor. Laga middag till dem. Väcka dem på morgonen och gå med dem till skolan. Och för att för att vi ska få till detta måste jag också bidra och hjälpa min man på lik linje för familjens skull. Därför är jag så tacksam och överlycklig som har en så fantastisk man som stöttar mig och bidrar till att jag ska få göra det jag önskar och vill.

Nu är tiden inne. Äntligen kan jag öppna min egen butik. Nu kan jag också resa på inköp, hitta nya märken , bygga upp butiken i Sverige, bygga upp butiker i andra länder. Nu ska VI bygga upp Kouture. Nu kan jag jobba med Midori och utveckla vårt eget märke. Det kliar i fingrarna som BAAAARAAAA den över tanken. Här sitter jag som en liten unge och känner ren lycka och motivation. Nu kan jag realisera ALLT jag drömt om. Tillsammans med min fantastiska partner Natalie och våra fantastiska ansatta Athina, Lene & Cecilia.

2 comments

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s