Cara Bandage Dress Nude – Midori

Minns ni den super fina klänningen jag hade på mig på vår babyshower? Många utav er frågade mig då vart klänningen var i från. Nu kan ni faktiskt köpa den HÄR !!!!!!!

 

 

Cara dress är ABSOLUT en av mina favorit klänningar. Jag älskar den. Den sitter perfekt på kroppen och är super behaglig. Samtidigt som den är feminin, sexig och elegant 🙂

 

 

 

HÄR kan ni se den nya Midori kollektionen. Jag har köpt ALLA då jag absolut inte kunde motstå 🙂

6 comments

    1. När jag var gravid så hade jag en i stl S. Efter babyshowern gav jag bort den då jag visste att den skulle bli för stor. Så nu har jag köpt mig en i xs 🙂

  1. Er de små str? Jeg har store bryster og litt kraftig rundt magen så jeg bruker M-L ellers men lurer litt på str på kjolene…hva bør jeg ta?

    1. Dem r små i stl så jag rekommenderar och ta en L 🙂 och om den blir för stor kan du alltid byta. Men i några har jag xs och andra S. D r just för att d ska passa över bysten. Som tub och den i silver har jag S men r ju en xs till vanligt. Så ta en L 🙂

  2. Hei! Jeg har ventet i spenning på et innlegg ang. Hvordan det har vært for deg å begynne å jobbe igjen, hvordan har det fungert st mannen din passer på Alvira? Fortell, fortell 🙂

    1. det e4r ju genialiskt! pcreis se5 ville jag att agge skulle bf6rja gf6ra men det blev lite sise5de4r. kompisar och killar blev visst viktigare men det e4r ju ett toppenverktyg, fatta om man i en le5gstadieklass se5g till att alla kids fick varsin blogg, och se5 avsattes en timme pe5 fredagarna e5t att skriva i den. sammanfatta veckan eller vadsomhelst. kidsen skulle vilja le4ra sig koda data pe5 nolltid (och le4ra sig skriva pe5 dator snabbare ff6rste5s!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s