Min lördag

Efter en tuff vecka med 3 barn hemma och en sjuk man unnade jag mig en tjej kväll. Tanken var bara att jag först skulle ta en middag med våra grannan, men kvällen bjöd på annat. Middagen åt vi på four seasons. Jag har aldrig ätit där förr så tänkte prova på något nytt. Då dem är kända för deras sjömat blev det sushi på mig. Jag äter egentligen inte fisk eller något som har med sjömat och göra bortsett från sushi. Ja det är lite konstigt med tanken på att sushi är väll det sista man borde äta när man hatar sjömat haha. Där efter gick vi över till Toro Toro som precis fått sin fina uteservering med vatten pipa. Det var verkligen länge sedan. Jag tycker att det är så mysigt och sitta ute med vatten pipa och ett glas vitt. Förr hade vi ju en vatten pipa hemma. Nu ligger den och ruttnar någonstans i källaren. Så den ska bara upp. Medans vi satt där fick jag sms av Natalie som skulle ut med tjejerna på Nivou. Jag skulle ju egentligen bara hem till mannen där efter men tänkte att det kunde ju vara hyggligt med en liten tjej kväll. I tillägg är ju nattklubben ny . Så jag tog taxin till nivou och mötte upp tjejerna 🙂 Det blev en tidig kväll men lika kul för det 🙂

 

2 comments

  1. hei sonena! jeg har lest din blogg mye men aldri kommentert før. Jeg var da som deg gravid og har nå en sønn på 5 uker! Jeg beundrer hvordan du får ting til å gå i hop i hverdagen, se fantastisk ut som du gjør, for det er ikke alltid lett med en liten en, det kan JEG skrive under på! Du og Nathalie har virkelig stått på og jobbet hardt. Dere er til stor inspirason, spesielt du, for andre mødre :)) Stå på, Norge trenger sånne som deg!
    Jeg har et par spm som jeg virkelig håper du vil ta deg tid å svare på. Hvordan gjør du med melkespreng hvis du er ute og ikke får ammet på mange timer? (om du ammer dvs). Jeg må seriøst pumpe etter maks 4 timer!! og det begrenser jo hva jeg kan finne på, føler meg innelåst noen ganger :((
    Hvordan har dere fått til så bra soverutiner på den lille? Savner seriøst å sove en hel natt, min lille er våken/sulten mest på natten. Jeg har sjekket mye på nettet ang. det, men står så mye rart… og ingen har noen gode svar 😦
    Kudos fra en mor til en annen! Dette ble langt, men håper du svarer for det 🙂

  2. Heiii jeg bare lurte på om du kunne si ifra hvis det skal bli salg på den vinterjakken som dere jar på kouture som koster noe med tretusen, den er sååå dyr vil kjøpe den vhis det blir billigere

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s